O nama

PDM Savjetovanje d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu. Upravljanje društvom izravno je dodijeljeno direktorima društva Željku Štromaru i Nevenu Martinecu. Tvrtka je registrirana za poslovno savjetovanje i upravljanje, što predstavlja našu osnovnu djelatnost.

Osnovna djelatnost PDM Savjetovanje d.o.o. su projekti u upravljanju gradnjom, prvenstveno za privatne investitore, kao i upravljanje projektima financiranim iz EU fondova. Slijedom naših specijalističkih znanja sudjelujemo i u procesima tehničkog due diligence-a i pregleda projektne dokumentacije, kao i u specijalističkim dijelovima projekata usmjerenih na smanjenje potrošnje energije, emisije CO2 i zaštitu od buke.

PDM Savjetovanje d.o.o. ima iskustvo u realizaciji projekata financiranih od strane privatnih investitora, međunarodnih financijskih institucija te projekata financiranih bespovratnim sredstvima bespovratnih EU fondova. Tvrtka ima stručnjake s bogatim iskustvom u realizaciji složenih projekata: zračne luke, trgovački centri, logistički centri, bolnice, poslovne zgrade, stambene zgrade, industrijske i infrastrukturne zgrade, sportske dvorane, itd.

Djelujemo kao tim ovlaštenih inženjera i ovlaštenih voditelja projekata (IPMA), visoko motiviran i otvoren prema primjeni novih saznanja i inovativnih tehnologija. U procesu realizacije projekta primjenjujemo BIM (Building Information Modelling) tehnologije, alate za izradu natječaja i troškovnika, alate za vremensko planiranje i praćenje napredovanja radova (Primavera P6, Microsoft Project), kao i za evidentiranje nedostataka i dinamiku njihovog rješavanja tijekom projekata korištenjem aplikacije PlanRadar.

PDM Savjetovanje d.o.o. ima iskustvo u suradnji s međunarodnim partnerima i tvrtkama.