Uvjeti korištenja

Web stranica omogućuje pregled usluga, događanja, praćenje aktivnosti i informacija o PDM Savjetovanje d.o.o..

Za pristup stranici neophodno je imati internet pretraživač i pristup internetu. Stranici se pristupa na adresi: https://pdmsavjetovanje.hr.

Pristupom i pregledom internetske stranice korisnik se obvezuje prihvatiti pravila i uvjete njezinog korištenja. Pristup i pregled internetskoj stranica korisnik čini na vlastitu odgovornost. PDM Savjetovanje d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice.

Sadržaj ove internetske stranice priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri sa ciljem pružanja informativnih sadržaja iz djelatnosti PDM Savjetovanje d.o.o. i služe isključivo u svrhu informiranja.

PDM Savjetovanje d.o.o. ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ova internetska stranica upućuje.

PDM Savjetovanje d.o.o. zadržava sva prava da bez prethodne obavijesti u svakom trenutku, prema vlastitom sudu nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja ove internetske stranice.

PDM Savjetovanje d.o.o. zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti, promijeni uvjete pristupu i korištenju ove internetske stranice.

Svi sadržaji, osim službenih oznaka PDM Savjetovanje d.o.o., smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ove internetske stranice u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje PDM Savjetovanje d.o.o. kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ove internetske stranice suprotno njezinoj namjeni.

Svaka zloupotreba biti će prijavljena nadležnim tijelima.